استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق

اظهارات عجیب مقام ارشد سازمان محیط زیست درباره آلودگی هوا

اظهارات عجیب مقام ارشد سازمان محیط زیست درباره آلودگی هوا سرپرست مرکز هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست گفت: اگر قرار باشد که منبع تأمین برق موتورسیکلت برقی، نیروگاه‌هایی با سوخت فسیلی باشد، تأثیری در کاهش آلودگی هوا ندارد و با این کار تنها تولید آلودگی را از منابع متحرک به سمت نیروگاه‌ها می‌بریم!
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۷ - ۲۰ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 11
کد خبر: ۱۶۳۲۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، داریوش گل‌علیزاده در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره چرایی عدم توسعه خودرو و موتورسیکلت‌های برقی در کشور به‌عنوان یک راهکار موثر و در دسترس برای مقابله با آلودگی هوای کلان‌شهرهای کشورمان به‌ویژه در شهر تهران اظهار کرد: اگر قرار باشد که منبع تأمین الکتریسیته خودرو و موتورسیکلت‌های برقی که از آن به عنوان حمل و نقل پاک یاد می‌کنیم، نیروگاه‌هایی با سوخت فسیلی باشد، خودرو و موتورسیکلت‌های برقی تأثیری در کاهش آلودگی هوا نخواهند داشت!

 

وی ادامه داد: در آن صورت، تنها تفاوتش با استفاده از خودرو و موتورسیکلت‌های بنزینی این است که ما تولید آلودگی را از منابع متحرک به سمت نیروگاه‌ها می‌بریم و تفاوتی در شدت آلودگی هوا ایجاد نمی‌شود!

 

سرپرست مرکز هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست، مانع دیگر توسعه خودرو و موتورسیلکلت‌های برقی را قیمت باتری آن‌ها دانست و تصریح کرد: 40 درصد قیمت موتورسیکلت‌های برقی مربوط به باتری آن‌هاست که بین 2 تا 4 سال باید عوض شوند؛ موتورسیکلت در کشور ما برای عمده‌ کسانی که از آن استفاده می‌کنند، وسیله‌ای برای تأمین معیشت محسوب می‌شود و به همین دلیل باید قدرت زیادی داشته باشد تا حمل بار یا مسافر را انجام دهد اما اکثر موتورسیکلت‌های برقی که اکنون در بازار هستند، این قابلیت را ندارند.

 

گل‌علیزاده تأکید کرد: باید زیرساخت‌های لازم برای تعویض خشاب باتری موتورسیکلت‌های برقی و همچنین تسهیلاتی برای خرید آن‌ها در نظر گرفته شود، در غیر این صورت از این نوع موتورسیکلت‌ها استقبال نخواهد شد؛ در حال حاضر شهروندان با یک موتورسیکلت کاربراتوری با قیمت‌های بسیار پایین ارتزاق می‌کنند و با این شرایط تمایلی به پرداخت مبالغ بالاتر برای خرید موتورسیکلت برقی ندارند.

 

سرپرست مرکز هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: ابتدا باید از برقی کردن ناوگان حمل و نقل عمومی شروع کنیم تا بدین وسیله خودروهای تک‌سرنشین کم شود و مردم از ناوگان حمل و نقل عمومی استفاده کنند؛ بر اساس استانداردهای جهانی هر فرد باید نهایتاً 500 متر با یکی از وسایل حمل و نقل از عمومی اعم از اتوبوس، مترو، بی‌ارتی و ... فاصله داشته باشد اما این استاندارد در کشور ما رعایت نشده است.

 

در رابطه با این ادعای سرپرست مرکز هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست که: "اگر قرار باشد که منبع تأمین برق موتورسیکلت برقی، نیروگاه‌هایی با سوخت فسیلی باشد، تأثیری در کاهش آلودگی هوا ندارد و با این کار تنها تولید آلودگی را از منابع متحرک به سمت نیروگاه‌ها می‌بریم!" در قالب مطلب مستقلی، به بررسی دلایل و مستندات اشتباه بودن این ادعا خواهیم پرداخت./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار